Se lyset på Black Friday

0
6

Der går mange dage på et år. Alle dage har deres charme, også de, der måske ikke ligefrem eksploderer af glæde og energi. Man kan lære at glæde sig over selv de mindste ting i hverdagen. Med 52 uger på et år, så kommer alle dagene altså 52 gange hver. Også fredag. Men én fredag skiller sig markant ud fra de andre, og det er den sorte, Black Friday. Hvorfor den hedder sådan, det må man spørge amerikanerne om, for det er dem, der har opfundet den.

På Black Friday 2021 skal vi alle ud at shoppe amok. Fænomenet er forholdsvis nyt i Danmark, men har eksisteret i USA i mange år. Her kommer butikkerne med helt enestående tilbud på udvalgte varer, som folk strømer ind for at købe, så længe tilbuddet gælder. Og Black Friday 2021 bliver ingen undtagelse. På denne dag kan man få de ting, man ønsker sig til vildt lave priser, hvis ellers man er hurtig nok, og har holdt sig orienteret, for eksempel på nettet.

Gå ikke glip af noget

Ingen af os har vel lyst til at gå glip af nogle af de favorable, ja nærmest skøre tilbud, der er at finde på Black Friday 2021. Men, lige som de foregående år, så må vi indse at tilbuddene er så mange, at vi umuligt kan nå dem alle. Vi må udse os dem, vi helst vil have og så ellers sørge for at være på pletten, når tilbuddet træder i kraft. 

Black Friday 2021 bliver helt sikkert et brag af en indkøbsfest. Allerede nu er der lagt i kakkelovnen med uimodståelige tilbud hos de fleste forhandlere. Så man kan roligt glæde sig, for Black Friday 2021 bliver mindst lige så vild som de foregående år. Du skal nok komme hjem med nogle skønne ting, du havde ønsket dig – og have fået dem til spotpris.

Fuld fart på handelen

På Black Friday 2021 skal der langes varer om disken hos Bog&Idé. Der er mange vilde tilbud i støbeskeen, så glæd dig. Og her er svaret fra amerikanerne: Det hedder Black Friday, fordi gaderne er sorte af mennesker.