På udkig efter ny hoodie?

Om du kalder den det ene eller det andet, så ved vi hvad vi taler om. Hættetrøjen, hoodien. Sammen med t-shirten et ikonisk klædningsstykke for mænd i alle aldre. Sweatshirten ligger lige om hjørnet, men hætten gør lige det, der skal til for at løfte denne trøje op over de andre. Den kan noget, som intet andet tøj kan. Og den har fans over hele verden, som elsker dens ukonventionelle og afslappede udtryk. Hoodien er kommet for at blive.

Man kan få et hav af forskellige hoodies i butikkerne i disse år. Eller dybeste set er de ret ens i snittet, men ligesom t-shirten er hoodies blevet dekoreret med alle mulige seje, sjove og flotte motiver og kan fås i de vildeste farver. Der findes hættetrøjer til en hver type mand, uanset hans stilmæssige udgangspunkt. Og der er ikke ret mange mænd, som ikke har mindst en af disse hoodies i sin garderobe. De er flotte og cool og praktiske på en gang.

Find en, der passer dig

Mann kan spore hoodies tilbage til middelalderens klostre, hvor munkene bar kutter med hætte som fast hverdagsbeklædning. I vores tid ser man ofte folk, der lige tager en timeout inde i hætten, når de sidder i s-toget og lige har brug for et kvarter i sit eget space. Man kan godt sammenligne hoodies med sneglehuse. Man kryber ind under hætten, når man ikke lige kan overskue verden.

Ja, der er meget godt at sige om dette klædningsstykke. Det er praktisk og smart, og det store udvalg af hoodies gør det let at finde en, der går hånd i hånd med det stilmæssige udtryk man bekender sig til. Man er helt sin egen, når man kryber ind i sin hættetrøje. Det er fedt at have sit privatliv med op kroppen. 

En hoodie til dig

Hos Quint.dk kan du finde et utal af variationer over dette tema. Find de hoodies, der passer bedst til dig. Om du er en stilfuld herre eller en rod fra det urbane miljø, lige meget hvem du er, så findes der en hættetrøje, som passer til dig og understøtter din stil.