Kom I Gang Med Affiliate Marketing ? Sådan Vælger Du Det Rigtige Webhost

Uanset om du lige har oprettet et nyt affiliate websted, eller søger at udvide en af dine nuværende hjemmesider, så vil valget af web hosting udbyder være en af de vigtigste beslutninger, du kommer til at skulle træffe. Denne artikel beskriver de vigtigste ting, du skal kigge efter, når du vælger et webhotel til din affiliate hjemmeside.

Til at starte med, skal du lave lidt fremadrettet tænkning. Her er et par punkter du skal overveje:

  • Båndbredde og diskplads
  • Multi Domain Support
  • Garanti for oppetid
  • Pålidelig Support

 

Lad os gå gennem hvert af disse punkter:

 

Båndbredde og diskplads

Hver gang en potentiel køber rammer din hjemmeside, spiser de lidt af den kvote du har for bredbånd hos dit webhost. Selvfølgelig er hele pointen med dit arbejde, at få så mange potentielle kunder som muligt, og derfor skal du finde et webhotel, der tilbyder så meget båndbredde som overhovedet muligt. Nu om dage tilbyder selv de mindste udbydere flere gigabyte månedlig trafik, så det er hverken svært eller dyrt at finde et sted, der kan dække dine behov.

Medmindre du har et meget stort websted, er diskplads ikke rigtigt et problem, men der er ingen skade i at have for meget.

Jeg vil anbefale at du starter ud med, at se efter omkring 10 GB månedlig båndbredde og 100-200 MB diskplads.

 

Multi Domain Support

Dette vil være en gave, når du vil forgrene dig ud på flere projekter. Det betyder i sin enkelthed, at du kan have mere end en enkelt hjemmeside liggende på samme konto. Når du vil udvide dit forretningsportefølje med en ny affiliate side, kan du ganske simpelt registrere et ekstra domæne, og bruge alle dine samme hosting-kontooplysninger. Her vil du så også kunne drage nytte af eventuelt overskydende båndbredde og diskplads.

 

Garanti for Oppetid

Når du har et populært affiliate websted, er det sidste du ønsker, at vågne op og opdage, at dit websted er nede. Det betyder nemlig, at du sekund for sekunder mister potentielle kunder. En garanti for oppetid betyder, at du kompenseres (i et vist omfang), når eller hvis, dit webhotel er skyld i, at din hjemmeside er nede i længere tid, end det de har garanteret dig. Vær forsigtig med dette, og sørg for at læse alt det med småt i deres servicevilkår. Nogle udbydere bruger kun dette som en smart marketing trick. De fleste udbydere tilbyder mellem 99,0% og 99,99% oppetid.

 

Pålidelig Support

Ganske selvforklarende. Dette er det sværeste at få, men er på flere måder det vigtigste aspekt når du vælger dit webhotel. Når dit websted løber i vanskeligheder, skal det helst være muligt at ringe eller sende en e-mail til et menneske, der hurtigt kan afløse problemet. Kig efter en udbyder, der tilbyder et gratis telefonnummer, og sørg for at tjekke, om deres support har åbent døgnet rundt ? også i weekenderne. Du ved aldrig hvornår du løber ind i problemer.