Hvem siger at gummistøvler skal være lange?

Regnvejr forekommer gennemsnitligt 150 dage om året i Danmark. Det er et vilkår vi må leve med. At gaderne er våde og der er pytter, men ikke kan undgå at træde i. Egentlig er der jo noget ganske smukt over regnvejr, hvis man kigger efter. Dråberne danner streger i udsigten og får den til at ligne en gammel, romantisk film. Der er faktisk mange danskere, som har regnvejr som deres yndlingsvejr, men man skal ikke gå ud i det i sneakers.

Til gengæld behøver man heller ikke at trække i et par langskaftede røjser for at kunne færdes tørskoet i det våde vejr. Med et par korte gummistøvler går det ganske fint, og man kan få dem i det lækreste design, hvis man leder det rigtige sted. Med korte gummistøvler på kan du gå lange ture i regnen uden at blive træt. Og hos Ilse Jacobsen kan du finde et udvalg af flotte modeller, der passer til et hvert look. Du kan finde feminine, smukke, sjove og rå udgaver af korte gummistøvler, som er designet med så meget stil, at du ikke vil tøve med at gå med dem i tørvejr også. 

Lad det bare regne

Det er ikke det smarteste syn, når et menneske kommer springende gennem gaderne, i sneakers, fra port til port, for at søge ly for regnen. Så er det langt mere stilfuldt og overskudsagtigt at være klædt på til vejret i lækkert design. Ja, faktisk ser det virkelig kækt ud, når en kvinde går igennem den regnstribede by, med korte gummistøvler, næsen i sky og styr på looket.

Ilse Jacobsen åbnede sin første butik i Hornbæk tilbage i 1993. Siden da har hun slået sit navn fast som en af de mest innovative designere inden for praktisk, men yderst stilfuldt tøj og lange og korte gummistøvler.

En webshop, der frister

Man kan stadig besøge den fysiske butik i den smukke by, på Sjællands nordkyst, men der er også stor trafik i webshoppen, hvor de smukke kollektioner lokker kvinder, der går efter den gode stil og det flotte look. Det er altid godt at kigge der forbi.