Bedøvende lifestyle

0
2

Man skal finde sit look og sin stil. Der er tøj, der passer godt til en og fremhæver den vibe man gerne vil udstråle. Det gælder om netop at finde dette tøj og undgå det, der stritter i den gale retning. Men stadig skal det heller ikke blive for perfekt, for glat. Gør det det, så ryger det personlige touch. Måske den vigtigste ingrediens i god stil. Man skal lære at vælge de trøjer og bukser og den cap, der netop understreger hvem man er.

Da Besnik Wiftari i 2011 lancerede brandet BLS var han udmærket godt klar over dette. Det hele startede med en cap. Den legendariske ikoniske BLS cap, som man ser rigtigt mange af på hovederne af folk, der har forstået hvad en flot cap skal gå ud på. Det er stadig denne cap, der er hovedhjørnestenen i kollektionerne fra BLS. Og det er stadig en virkelig flot cap, som udstråler både stil og afslappethed, uden at falde igennem og blive plat.

Kollektionen vokser

I årenes løb har BLS udviklet sig til et decideret tøjmærke med en kollektion, der dækker alle aspekter i en mands garderobe. Alt fra jeans, trøjer, og t-shirts til trackpants, shorts og de evigt kendte caps. Og i en smagfuld, topmoderne stil, der gør BLS til et enestående brand. Der er mulighed for utallige miks inden for kollektionen, men også med indslag fra andre fede mærker.

Hos Axel.dk kan du gå på opdagelse i kollektionen fra BLS og få inspiration til dit næste tøjkøb. Det er en stilsikker kollektion, hvor hvert enkelt stykke tøj er en unik helhed i sig selv. Og farveholdningen i de forskellige produkter giver utallige muligheder for nye miks og sammensætninger. Find din egen stil med lækkert tøj fra BLS.

Stil er noget man skaber ud fra sig selv

BLS står for Bedøvende Life Style. Det er godt fundet på. Når man skal skabe sin stil eller finde sin stil, så må man starte med sig selv. Men er jeg? Hvor vil jeg gerne hen? Hvordan er min udstråling? BLS har tøj, der passer ind i stilen til de fleste personligheder.