OM MÆRKERNE

Læs om de mærker vi forhandler. Sorteret i alfabetisk rækkefølge.

 

 

Baks

Smykker fra Baks er fremstillet af Fair Trade metal fra bæredygtig minedrift. Kirsten Bak, der står bag mærket, er uddannet på den tyske designskole for ædelstene og smykker i Idar-Oberstein. Siden 2006 har BAKS kun arbejdet med Fair Trade metal. Alle smykker er håndlavet.

 

 

Giles & Brother

Philip Crangis brand Giles & Brother har base på Manhattan. Det var her brandet startede som en bror/søster-business, der siden har nået nye højder. I dag kan man f.eks. finde Giles & Brother på større internationale sites og i de store department stores på Manhatten, men vi er de eneste forhandlere i Danmark. Smykkerne er primært fremstillet i sølv og messing.

 

 

Lind&James

Lind&James består af det danske Stina Lind og australske Kevin James Egan. Både Stina Lind og Kevin James Egan er uddannet på Sir John Cass faculty of Art, Media and Design i London. Smykkerne henter inspiration fra såvel rejser som hverdag. Målet er at udforske og overraske. Og dét gør de. Linjerne er rene og æstetikken i højsædet. Form og rum udnyttes maksimalt med smykker der kombinerer det geometriske med det organiske.

 

 

Iwona Ludyga Design

Iwona fra Iwona Ludyga Design stammer oprindeligt fra Polen, men bor og arbejder i dag fra Brooklun, New York. Hun designer både tasker, tørklæder, tøj og smykker. Stilen er feminin, elegant, ung og ikke bange for farver. Smykkerne er fremstillet af guld og sølv og håndlaves i Iwonas studie i Brooklyn. 

 

 

MF

MF står for Meghan Farrell. Meghan Farrell holder til på Manhattan og har siden 2010 håndlavet smykker til egen kollektion. MFs designs udforsker symboler i f.eks. den medicinske verden. MF forhandles bl.a. i Opening Ceremony i NYC, men i Danmark er vi de første der forhandler MF.

 

 

RebekkaRebekka

RebekkaRebekka designer smykker der sigter efter at skabe balance mellem det fine og feminine og det rå. En del af smykkerne er oxideret sølv, der ved brug vil blive med tiden igen vil fremstå sølvfarvet.

 

 

Sakdidet Road

Sofie Lund og Noah Frydendahl fra København står bag Sakdidet Road. I dag bor de i Siam og navnet stammer netop herfra. Smykkerne er fremstillet af genbrugsmessing og detaljerne i smykkerne vil variere.

 

 

Up To Much

Sandy Noble fra Up To Much fremstiller smykker, der har fokus på komplekste konstruktioner med et simpelt udtryk. Materialerne er diverse metaller og nylon. Nylon kan farves i alverdens farver. Vi har specialbestilt de farver du ser i shoppen.


Kurv  

Ingen varer

Fragt DKK 0,00
Samlet DKK 0,00

Gå til kassen

Pay with creditcards Pay with creditcards