HANDELSBETINGELSER

Når du handler på edgy.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Derfor anbefaler vi at du læser betingelserne igennem, inden du gennemfører dit køb.

 

Ordrebekræftelse/Faktura

Vi bekræfter dit køb med en faktura du kan se online ifm. købet. Fakturaen kommer også via e-mail når du har gennemført handlen. Du kan altid finde din faktura online på edgy.dk under 'min side'.

Nogle varer kan være bestillingvarer med en længere leveringstid end 1-3 hverdage. Hvis det er tilfældet, står det ved den enkelte vare.

Nogle varer kan have venteliste. Hvis det er tilfældet, står det ved den enkelte vare.

 

Betaling og sikkerhed

Betaling
På edgy.dk kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • e-Dankort

Vi trækker først beløbet fra din konto, når vi sender din ordre. Og skulle en eller flere varer være i restordre trækker vi selvfølgelig først pengene for dem, når de er sendt.

Edgy.dk har en betalingskortaftale med PBS/Nets for at kunne håndtere de nævnte betalingskort.

Sikkerhed
Hvis du betaler med kort online er du altid sikret mod misbrug, du kan nemlig afvise fejlagtige betalinger. Desuden har du ingen selvrisiko hvis dit kort bliver misbrugt i en webshop der benytter SSL (Secure Socket Layer).

De data der sendes i forbindelse med dit køb med betalingskort er krypteret (SSL) og det er kun PBS/Nets, der kan læse dem.

Du kan læse mere om sikkerhed på internettet her: www.net-tjek.dk samt på PBS´s hjemmeside her: www.betaling.dk

 

Priser

Alle priser på edgy.dk er i danske kroner incl. 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

 

Levering og fragt

Alle ordrer der bliver gennemført mandag til torsdag indtil kl. 16.00 bliver sendt afsted senest dagen efter. Ordrer der bliver gennemført fredag til søndag bliver sendt afsted om mandagen.

Leveringsomkostningerne lægges til ordrens sum. Hvis du køber for mere end 800 kr. betaler vi fragten.

Vi tilbyder som udgangspunkt kun levering i Danmark. Hvis du har andre ønsker, så skriv til os på info@edgy.dk.

Post Danmark
Leveringen sker med Post Danmark, og du betaler kun 29 kr for forsendelsen. Alle ordrer sendes som pakker og du får Track & Trace-nummeret via e-mail.

 

Returnering

Der er 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du vil sende varen retur, så udfyld retursedlen og vedlæg den varerne, når du sender dem tilbage til os. Du betaler selv for returnering af varer.

Når vi har modtaget returvarer og returseddel og godkendt returneringen, overfører vi hurtigst muligt købsbeløbet (excl. forsendelse) til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det betalingskort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for at varen er afsendt. Vi anbefaler at du sender returvarer med pakkepost, da det er afsenderen der har ansvaret for pakken indtil den når frem.

VIGTIGT
Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand, som ved modtagelsen. Dvs. i original emballage og med returmærkaten siddende på. Varer uden returmærkat tages ikke retur. Hvis du modtager en vare uden returmærkat, så skriv med det samme til os på info@edgy.dk.

Vi bytter ikke, men returnerer pengene så du kan købe det du vil have i stedet.

Hvis du modtager en forkert vare, så skriv til os på info@edgy.dk. Du skal selv lægge ud for at returnere, men hvis vi har sendt noget forkert, så returnerer vi selvfølgelig dine omkostninger. Vi beder dig sende som pakke med PostDanmark.

Returvarer sendes til:
edgy.dk I/S
Lystrupvej 7, 1.
2700 Brønshøj

 

Spørgsmål?

Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål er du altid velkommen til at skrive på info@edgy.dk.


Kurv  

Ingen varer

Fragt DKK 0,00
Samlet DKK 0,00

Gå til kassen

Pay with creditcards Pay with creditcards